Super Eenhoorn

arc en ciel licorne

139€/d

Beschrijving van het springkasteel

Onze Multiplay XL Unicorn bevat een heel reeks speelse obstakels binnenin en een glijbaan in de vorm van een vulkaan! Klimmen, springen, glijden, … het houdt de kinderen de hele dag bezig. Het unieke ontwerp met de berg om te beklimmen en de bijzondere schuifaf maken er een echte blikvanger van. Het springkasteel is bovendien overdekt, regendruppels zullen de pret dus niet bederven.

Door de netten in de zijkanten van het kasteel kunnen ouders in alle veiligheid een oogje in het zeil houden. Eenhoorns zijn erg in trek. Ons tweede Multiplay Unicorn-springkasteel is dus zeker ook een kijkje waard.

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
139€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte