Beschrijving van het kasteel Adm Elec

Prachtig kasteel van onze partner “ADM Elec”. Dit kasteel is uitgerust met een geïntegreerde glijbaan voor het grootste plezier van kinderen.

Leveringsinformatie

  • Leveringen vinden plaats vanaf 7.00 uur.
  • Neem een verlengsnoer van voldoende lengte mee van je stopcontact naar de locatie van het springkussen. (Maximaal: 50m) Je kunt er een huren voor €10 via ons boekingsformulier.
  • Zorg ervoor dat de toegangsweg minstens 1 m breed is, anders moet je een toeslag betalen.

Profiteer van een mooi weer garantie

Gratis annuleren bij slecht weer

Hoeveel kost het om dit kasteel te huren? ?

Prijzen (exclusief bezorging*) Doordeweeks, weekends en feestdagen
Huren  : 1 dag 125 €
Huren  : 2 dagen

Promo -25%

250 €187.5 €
Huren  : 3 dagen

Promo -33%

375 €250 €

*De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor andere steden, Vraag een offerte.

Promo

banner hoplaboum

Reservering

Profiteer vanaf de 2e dag van korting op de huur van onze springkastelen.

FAQ

Wat is de huurperiode voor een opblaaskasteel?

De duur is niet 24 uur maar een dag, afhankelijk van je behoeften. Wanneer je reserveert, nodigen we je uit om ons te laten weten van hoe laat tot hoe laat je het kasteel nodig hebt. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het gebruikt kan worden tijdens de tijden die je hebt aangegeven. Leveringen vinden plaats vanaf 7.00 uur.

Als u de huurperiode van het springkasteel wilt verlengen, bijvoorbeeld voor de zaterdagavond, raden wij u aan om een 2-daagse huur te boeken. Met deze optie krijgt u 50% korting op de huur van de 2e dag en kunt u nog meer genieten van de attractie.

Hoe lang duurt het om het springkasteel in elkaar te zetten?

De opbouwtijd hangt af van het type kasteel en de omstandigheden, maar over het algemeen duurt het ongeveer 15 tot 20 minuten vanaf het moment dat we aankomen totdat de attractie in werking is. Ons ervaren team zorgt voor alles, dus jij hoeft alleen maar te ontspannen en te wachten op het plezier. Het demonteren en inpakken van het springkasteel duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Zorg ervoor dat de toegang vrij is van obstakels en dat er een minimale vrije ruimte is van 1 meter.

Moet ik me zorgen maken over de toegankelijkheid van mijn locatie voor het springkasteel?

Zorg ervoor dat de plaats waar je het springkasteel wilt plaatsen toegankelijk is via een duidelijk en ruim pad, anders moet je bijbetalen. Zo niet, dan moet je extra betalen. Zorg voor een verlengsnoer van je elektriciteitsnet naar de plaats waar het springkasteel komt te staan (je kunt een verlengsnoer huren voor €10 via ons boekingsformulier).

Moet ik een borgsom betalen om het kasteel te huren?

Nee, we vragen geen borg. De apparatuur moet worden geretourneerd in de staat waarin deze is afgeleverd, d.w.z. schoon en onbeschadigd.

Als er bij het terugbrengen schade wordt geconstateerd, anders dan slijtage, worden de volledige reparatiekosten in rekening gebracht, evenals de werkloosheid voor de uitrusting. In het geval dat het kasteel vuil, vochtig of met afval wordt geretourneerd, zal een minimum van 50 euro in rekening worden gebracht bij het ophalen van de uitrusting.

Hoeveel stroom is er nodig voor het springkasteel?

De meeste van onze kastelen werken op een standaard 220V stroomvoorziening. Zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt van de installatieplaats is. Neem ook een verlengsnoer mee (te huur voor €10, via ons boekingsformulier).

Wat gebeurt er bij slecht weer?

In het geval van ongunstige weersomstandigheden (aanhoudende regen, harde wind) bieden we aan om de huur zonder extra kosten uit te stellen. Jouw veiligheid en die van je gasten is onze prioriteit.

Wat moeten we doen als er regen wordt voorspeld voor ons evenement?

Onze springkastelen zijn ontworpen voor gebruik bij lichte regen. In het geval van regen raden wij u aan uw gasten te vragen hun schoenen uit te trekken en absorberende matten bij de ingang van het kasteel te leggen om elk risico op uitglijden te voorkomen. In het geval van overvloedige regen of onweer raden we je aan het kasteel leeg te maken en de stekker uit het stopcontact te halen om veiligheidsredenen.

Wat moet ik doen als de zekering doorbrandt?

Zorg ervoor dat alle kinderen en volwassenen het springkasteel onmiddellijk verlaten.

Koppel alle elektrische apparaten los die op hetzelfde circuit zijn aangesloten.

Zet de zekeringen weer op “ON”.

Controleer of het verlengsnoer volledig is afgerold.
Sluit de elektrische apparaten één voor één weer aan, en zorg ervoor dat het springkussen als laatste wordt aangesloten. Het kan nodig zijn om het verlengsnoer opnieuw op te starten.

Wat te doen als het kasteel leegloopt?

Controleer eerst of de blower nog draait en goed is aangesloten op een stroombron (controleer het verlengsnoer).

Controleer of er geen scherp of puntig voorwerp de behuizing heeft doorboord. Als dat wel het geval is, verwijder dan voorzichtig het voorwerp. Controleer of geen van de afvoerkleppen open staat.

Als het probleem aanhoudt, neem dan onmiddellijk contact op met ons team op 0473/486.970.

Moet het kasteel worden schoongemaakt als het evenement voorbij is?

Ja, het is uw verantwoordelijkheid om het springkasteel in dezelfde schone staat terug te brengen als toen het werd afgeleverd. Verwijder alle rommel, vreemde voorwerpen en afval van het springkussen. Zorg ervoor dat het springkasteel schoon en droog is voordat ons team het ophaalt.

Hoe moet het toezicht worden uitgevoerd?

Toezicht op het springkasteel is essentieel om de veiligheid van kinderen te garanderen.

Hier zijn een paar tips:

  • Een verantwoordelijke volwassene moet worden aangewezen om te allen tijde toezicht te houden op de kinderen terwijl ze in het springkasteel spelen.
  • Zorg ervoor dat de veiligheidsregels worden nageleefd, zoals het maximum aantal kinderen dat tegelijkertijd in het springkasteel mag.
  • Vermijd gevaarlijk gedrag, zoals salto’s of rennen in het kasteel.
  • Laat bij harde wind of slechte weersomstandigheden het springkussen onmiddellijk leeglopen en evacueer de kinderen veilig.