Spelletjes en animaties

Bij Hoplaboum kunt u naast springkastelen ook kiezen uit vermakelijke animaties en opblaasattracties om te huren voor uw party. Bekijk onze springkasteelcatalogus om uw feest nog completer te maken!

Goedweergarantie

Gratis annulatie bij slecht weer

Vanaf 99/110€

  • p1050734 1024x768

Voetbal doel

Voor fans van de ronde bal is hier een penalty shootout-attractie die aspirant-voetballers zal bekoren. Kom schieten en probeer doelpunten te maken door de behendigheid van de doelman uit te dagen.

Afmeting: 4 m breed bij 5 m hoog.

Vanaf 125€

Interactieve tafel

Op zoek naar een spelletje ‘out of the ordinary’ voor kinderen van alle leeftijden? Zoek dan niet verder! Onze interactieve tafel biedt u dat … en nog veel meer! Jong en oud kunnen zich hiermee ontspannen en u brengt er meteen de sfeer in tijdens elk type event, zij het een verjaardags- of huwelijksfeest, kermis, gemeentelijk of sportief evenement enz. Naast het interactieve element test dit spel ook uw reflexen, reactiesnelheid en competitiegeest.

Vanaf 105€

Octopus

Elke tentakel van deze reuzenoctopus eindigt met een klein, volledig opblaasbaar obstakel dat de kinderen moeten overwinnen om het einde van de baan te halen. De ‘wall’, de glijbaan, het klein zwembad, de kleine helling om te beklimmen, enz. zijn allemaal uitdagende obstakels waarmee kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Vanaf 50€

Zakspringspel

Stap met twee van uw kompanen in deze drie aan elkaar verbonden zakken en toon uw gevoel voor coördinatie. Volg elkaars orders en spring zo snel mogelijk vooruit om zonder vallen als eerste de eindstreep te bereiken.

Vanaf 75€

Ringwerpen

Ringwerpen is een spel dat behendigheid en precisie vergt en vooral voor veel vrolijkheid zorgt bij jong en oud. Bent u handig en nauwkeurig om al die ringen rond de palen met de meeste stippen te krijgen? Het lijkt makkelijk, maar een paar meter verder is het al een stuk moeilijker. Ideaal dus om de uitdaging af te stemmen op de kunde.

Vanaf 149€

Vier op een rij Basket

Bij vier op een rij probeer je 4 ballen van dezelfde kleur op een lijn te krijgen, horizontaal, verticaal of diagonaal! Daarvoor moeten de spelers hun bal in de juiste basketbalring gooien! Niet zo gemakkelijk want deze opblaasattractie … stuitert! Zorg dat uw schoten tellen en mik er vier op een rij!

Vanaf 250€

Red Devil stadion

Was voetbal nooit uw favoriete sport? Misschien wordt tafelvoetbal op mensenmaat dat dan wel! Maak twee teams en positioneer u langs de stangen om uw handen juist te plaatsen. Kies een scheidsrechter en laat deze heel bijzondere voetbalwedstrijd van start gaan. Geschikt voor 12 spelers. 7 m x 12 m groot

Vanaf 185€

Clash of the Titans

Deze originele structuur bestaat uit een bewegend centraal deel en het is de uitdaging hier alleen of met meerderen zo lang mogelijk in balans te blijven. De brede luchtmatras zorgt voor de veiligheid zodat alle aandacht naar het amusement kan gaan.

Vanaf 175€

Elastirun

Haal diep adem voor u vertrekt want deze sensationele superattractie vraagt een maximale inspanning. Of dat komt door de fysieke inspanning of door de slappe lach die u onderweg krijgt, dat kunnen we niet op voorhand voorspellen.

Vanaf 65€

Airballtafel

Door de continue druk in deze constructie ontsnapt er lucht door de toppen van kleine kegels. Plaats een bal in de luchtstroom en hij blijft zweven. Laat uw bal over de tafel lopen zonder hem met de handen te raken om het spel te winnen!

Vanaf 99€/d

Kindersumo

Voor de kleintjes hebben we sumokostuums die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Een aan hun maat aangepast pak garandeert hen herinneringen en lachbuien zonder pijntjes.

Vanaf 115€/d

Sumo voor volwassenen

Ga de strijd aan met elkaar in een heroïsch gevecht op de beruchte Japanse tatami.

We bieden u de mogelijkheid in de huid van een sumoworstelaar te kruipen en u in alle veiligheid te meten met uw vrienden dankzij onze unieke kostuums. Onvergetelijke herinneringen en lachsalvo’s gegarandeerd.

Vanaf 75€/d

Eendjes vissen

Neem de kermis mee naar huis met deze eendjesattractie. Ideaal voor een verjaardag, familiefeest of fancy fair. Met deze animatie is het succes van uw evenement verzekerd.

Vanaf 35€/u

Grime voor kinderen

Doe een beroep op onze grimeuse voor allerhande evenementen en laat uw kinderen zich hun favoriete personages en helden wanen.
(Bedrag ingesteld op minimaal 2u)

Vanaf 25€

Reusachtige houten Mikado

Reuzepret op het gazon! Reserveer deze gigantische mikado. Dit houten spel is voor kinderen en ouders erg leuk. Geduld en concentratie zijn nodig om het spel te winnen!

Vanaf 125€

4 kermisspelen

Deze 4 opblaasbare kermisspelen zijn perfect als u kleine uitdagingen tussen teams wilt organiseren. 4 schietstanden stellen de precisie en kalmte van de spelers op de proef, ideaal om spannende toernooien te organiseren.

Vanaf 35€

Groot vier op een rij

Dit gigantische vier op een rij is een perfecte mix van strategie en overdaad. Een leuk spel en perfect geschikt om in de tuin te spelen.

Vanaf 99€

Kermisspelen pakket

Boek ons ​​kermispakket voor een leuke dag. Dit pakket bevat de gigantische mikado, een vier op een rij en een endjes vissen. Een beetje van alles om alle aanwezige kinderen te vermaken.