Animatie beschrijving Darten spel

Levensgroot opblaasbaar dartbord voor alle leeftijden! Hier is een spel waarmee jong en oud samen kunnen spelen en plezier hebben. Pak deze originele dartpijlen en zet jezelf op een goede afstand zodat het werpen niet al te gemakkelijk wordt op dit enorme opblaasbare doel. Gebaseerd op een ongevaarlijk principe met klittenband, dit spel is ideaal voor het uitvoeren van wedstrijden of uitdagingen met vrienden. Daarnaast is het dartbord een herkenbaar spel dat meteen de aandacht van het publiek zal trekken.

Leveringsinformatie

  • Leveringen vinden plaats vanaf 7.00 uur.
  • Neem een verlengsnoer van voldoende lengte mee van je stopcontact naar de locatie van het springkussen. (Maximaal: 50m) Je kunt er een huren voor €10 via ons boekingsformulier.
  • Zorg ervoor dat de toegangsweg minstens 1 m breed is, anders moet je een toeslag betalen.

Profiteer van een mooi weer garantie

Gratis annuleren bij slecht weer

Hoeveel kost het om deze animatie te huren ?

Prijzen (exclusief bezorging*) Doordeweeks, weekends en feestdagen
Huren : 1 dag 85 €
Huren : 2 dagen

Promo -50%

170 €127.5 €
Huren : 3 dagen

Promo -50%

255 €170 €

*De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor andere steden, Vraag een offerte.

Promo

banner hoplaboum

Reservering

Profiteer vanaf de 2e dag van korting op de huur van onze springkastelen.