Beschrijving van het kasteel Prinses

Spring naar het hart van een roos, groen en geel universum nu dat nog kan. Het multiplay Prinsessenspringkasteel is ideaal voor kinderen die een leuk feestje willen bouwen, voor onvergetelijke verjaardagen en nog tal van andere evenementen. De prachtige illustraties en de nette vormgeving van dit springkussen werken betoverend op de jongedames, in dit feeërieke decor van een spel zonder grenzen en een nog grenzelozer fantasie. De ingang van het grote springkasteel heeft de vorm van een grote, knappe prinses.

Dit type multiplaykasteel biedt veel meer mogelijkheden dan de traditionele standaard springkastelen, met tal van hindernissen, een ladder, een tunnel en een glijbaan.

Leveringsinformatie

  • Leveringen beginnen om 07.00 uur.
  • Plan een verlengsnoer van meer dan 25m (Mogelijkheid om er een te reserveren voor 5€ via ons reserveringsformulier).
  • Op straffe van toeslag een duidelijk en ruim toegangspad garanderen.

Profiteer van een mooi weer garantie

Gratis annuleren bij slecht weer

Hoeveel kost het om dit kasteel te huren? ?

Prijzen (exclusief bezorging*) Doordeweeks, weekends en feestdagen
Huren  : 1 dag 139 €
Huren  : 2 dagen

Promo -25%

278 €208.5 €
Huren  : 3 dagen

Promo -33%

417 €278 €

*De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor andere steden, Vraag een offerte.

Promo

banner hoplaboum

Reservering

Profiteer vanaf de 2e dag van korting op de huur van onze springkastelen.