Chita, koning van de jungle

whatsapp image 2021 04 04 at 09.37.35

139€/d

  • Nieuw

Beschrijving van het springkasteel

Zwier van liaan naar liaan en duik in de buitengewone, ongerepte natuur van het oerwoud. Aan dit springkasteel met een standaardgrootte werden nog een glijbaan en hindernissen in gorillathema toegevoegd.

Uw kinderen kunnen er net zo’n gekke bekken trekken als het kleine aapje in dit prachtige blauw-geel-groene springkasteel of zich stoer op de borst slaan, onder de indruk van de grote gorilla op het dak. Onder het wakende oog van koning Chita beleven ze vast een onvergetelijk verjaardags- of een ander feest en in elk geval een magische dag.

Dit springkasteel beschikt over een glijbaan en hindernissen die de attractie nog aantrekkelijker maken. Deze reeks ‘Multifun’-springkastelen doet haar naam alle eer aan want de pret is eindeloos.

Ideaal voor al uw animaties!

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
139€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte