Jungle run

Vanaf 199€/d

Beschrijving van het springkasteel

Op zoek naar de grootste en origineelste opblaasattracties? Neem dan zeker een kijkje in ons ruime assortiment hindernissenparcours.

Een prachtig hindernissenparcours: 12,5 m fun, lachen, plezier en vermaak. Uitermate geschikt voor fancy fairs, verjaardagsfeesten, een ‘spel zonder grenzen’ tussen gemeenten enz. Deze installatie staat garant voor 100% fun!

Met deze attractie combineert u een springkasteel met een klimmuur, een rampingzone, een reuzeglijbaan en nog veel meer. Maak er een pittig wedstrijdje van en laat uw kinderen elkaar uitdagen voor een superspannend duel. Het wordt ongetwijfeld een nagelbijter.

Prijs

In de week Weekends
en feestdagen
Vanaf de 2e dag
199€/d 249€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte

Onze andere springkastelen

next prev