Octopus

Vanaf 115€/d

  • Nieuw

Beschrijving van het springkasteel

Dit is waarschijnlijk een van de meest originele attracties die u ooit zult zien! Als u op zoek bent naar een springkasteel dat doet denken aan een opblaasparcours, maar met een heel andere vorm dan gebruikelijk, hebt u net gevonden wat u zocht.

Elke tentakel van deze reuzenoctopus eindigt met een klein, volledig opblaasbaar obstakel dat de kinderen moeten overwinnen om het einde van de baan te halen. De ‘wall’, de glijbaan, het klein zwembad, de kleine helling om te beklimmen enz. zijn allemaal uitdagende obstakels waarmee kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Het kasteel ziet eruit als een grote reuzenoctopus in blauw, rood en geel. Deze attractie wordt een groot succes want de heel originele vorm is helemaal anders dan gebruikelijk en zeer aantrekkelijk voor de jongsten. Deze attractie past perfect in een vakantiepark, een foor, een kermis of een andere plaats waar heel veel mensen met kinderen naartoe komen.

Prijs

In de week Weekends
en feestdagen
Vanaf de 2e dag
115€/d 125€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte

Onze andere springkastelen

next prev