Toby de Traktor

Vanaf 99€/d

Beschrijving van het springkasteel

In deze prachtige blauwe, opblaasbare tractor worden uw kinderen ondergedompeld in het echte boerenleven! Ze hoeven het kleine portier maar te openen om in een complete boeren-fantasiewereld te belanden, van het ploegen over het zaaien tot de oogst en zelfs het dierentransport!

Maar ooooh neeee! We hebben een platte band, zegt de chauffeur. Maar geen probleem! Hij springt meteen naar het probleem en het is gelukkig maar een vals alarm!

Deze attractie is perfect om verjaardagsfeestjes of andere evenementen op te leuken voor jong en oud.

Het materiaal van onze opblaasattracties is van zeer hoge kwaliteit en het dak beschermt de gebruikers tegen regen en uv-straling.

Prijs

In de week Weekends
en feestdagen
Vanaf de 2e dag
99€/d 115€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte

Onze andere springkastelen

next prev