Bumpy Bunny

Vanaf 110€/d

  • Bestseller

Beschrijving van het springkasteel

Dit ietwat getikte springkasteel is uitermate geschikt voor een lollig verjaardagspartijtje, een communie-, doop- of huwelijksfeest. De vele spelmogelijkheden en de glijbaan zorgen voor dolle pret. Dit kasteel is toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar.

In ons guitige konijn kunnen uw kids zich naar hartenlust uitleven – want wie valt nu niet om van het lachen bij het zien van die gekke rups binnenin? Vergeet alvast uw camera niet voor een magisch fotomoment! De allerkleinsten krijgen kriebels in de buik van de ingewerkte glijbaan langs de zijkant van het kasteel.

En al onze opblaasstructuren zijn volledig overdekt en beveiligd.

Prijs

In de week Weekends
en feestdagen
Vanaf de 2e dag
110€/d 119€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte

Onze andere springkastelen

next prev