Prinses

139€/d

Beschrijving van het springkasteel

Spring naar het hart van een roos, groen en geel universum nu dat nog kan. Het multiplay Prinsessenspringkasteel is ideaal voor kinderen die een leuk feestje willen bouwen, voor onvergetelijke verjaardagen en nog tal van andere evenementen. De prachtige illustraties en de nette vormgeving van dit springkussen werken betoverend op de jongedames, in dit feeërieke decor van een spel zonder grenzen en een nog grenzelozer fantasie. De ingang van het grote springkasteel heeft de vorm van een grote, knappe prinses.

Dit type multiplaykasteel biedt veel meer mogelijkheden dan de traditionele standaard springkastelen, met tal van hindernissen, een ladder, een tunnel en een glijbaan.

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
139€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte