Krokodil

Vanaf 165€/d

  • Exclusiviteit

Beschrijving van het springkasteel

Dit springkasteel is een exclusief stuk van Hoplaboum. U vindt dit model nergens anders in België. Met deze krokodil verzekert u zich van heel wat bewonderende blikken van alle kinderen. Met haar reusachtige glijbaan en unieke opbouw vormt deze indrukwekkende structuur ongetwijfeld de eyecatcher op al uw events. Het ontwerp en de omvang zijn dan ook uniek.

Kinderen kunnen er tegelijk in springen, een hindernissenparcours in afleggen of met een duizelingwekkende vaart van de glijbaan schieten.

Omdat veiligheid voor ons boven alles gaat, is dit kasteel uitgerust met doorzichtige wanden zodat u uw kinderen altijd in de gaten kunt houden. Ideaal voor een groots opgezet verjaardagsfeest, een communie, huwelijk of familiebijeenkomst … al zijn alle gelegenheden natuurlijk goed om met Jules te feesten!

Maak van uw event een succes en reserveer vandaag nog dit uitzonderlijke springkasteel!

Prijs

In de week Weekends
en feestdagen
Vanaf de 2e dag
165€/d 189€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte

Onze andere springkastelen

next prev