Dinoworld

139€/d

Beschrijving van het springkasteel

Niets dat zo tot de verbeelding spreekt als de wereld van de dinosaurussen waar ze zo van hebben gedroomd. In de Multiplay Dinoworld beleven uw kinderen uren plezier tussen deze gigantische beesten.

Perfect voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje of ander bijzonder event! De prachtige illustraties in groen, geel, bruin en oranje en het aantrekkelijke uitzicht van dit springkasteel voeren de kids moeiteloos mee naar het magische universum van de dino’s. Ze hoeven niets te vrezen, de ingang wordt bewaakt door een enorm exemplaar! De echte liefhebbers kunnen aan hun ontdekkingstocht meteen een kleine quiz koppelen, want hoe heten al die dino’s nu alweer? Spelen maar!

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
139€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte