Fernand de boer

139€/d

Beschrijving van het springkasteel

Bent u op zoek naar een springkasteel met een landbouwlook? Dan zal deze groene tractor met opblaasglijbaan u allicht interesseren!

Deze groene opblaastractor is superleuk voor de landbouwertjes in spe. Laat ze door het deurtje binnenkomen en duik in een complete fantasiewereld, van het omploegen en het zaaien tot de oogst en zelfs het transport van dieren! Oooh Neee! We hebben een platte band, zegt de chauffeur. Maar geen nood! Hij springt op de glijbaan om in te grijpen en het is gelukkig maar vals alarm!
Deze attractie is perfect om verjaardagsfeestjes of andere evenementen op te leuken voor jong en oud.
Bovendien heeft dit springkasteel een glijbaan en dat maakt het allemaal nog een stuk plezanter.
Het materiaal van onze opblaasattracties is van zeer hoge kwaliteit en het dak beschermt de gebruikers tegen regen en uv-straling.

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
139€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte