Middeleeuws kasteel

Vanaf 125€/d

Beschrijving van het springkasteel

In deze majestueuze versterkte burcht staan uw miniridders en -jonkvrouwen voor tal van uitdagingen, de ene al gekker dan de andere!!

Vinden ze een manier om hun prachtige burcht weer in te nemen en eventuele ‘indringers’ buiten te houden? Dit springkasteel in een middeleeuws thema maakt van elk verjaardags- en ander feestje een onvergetelijk event. Blink uw harnas op of kies de gepaste prinsessenjurk voor een reis door de tijd, langsheen de sierlijke tekeningen en het geslaagde ontwerp van dit unieke kasteel. Enkel te betreden langs de ophaalbrug welteverstaan!

Met haar vele obstakels, een ladder, tunnel en glijbaan biedt deze attractie net iets meer dan het standaardspringkasteel.

Prijs

In de week Weekends
en feestdagen
Vanaf de 2e dag
125€/d 149€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte

Onze andere springkastelen

next prev