Voetbal

139€/d

  • Bestseller

Beschrijving van het springkasteel

Waarom nog gaan trainen als u kunt oefenen in zo’n leuke omgeving, waar u ontelbare calorieën zult verbranden. Geïnteresseerd in een springkasteel waar alles rond voetbal draait?

Dribbel, spring, tackel, pas en spurt! Dat is maar een heel klein beetje van wat u allemaal kunt doen in dit super voetbalstadion-springkasteel. Dit multiplay-springkasteel is ideaal voor kinderen die een leuk feestje willen bouwen en voor onvergetelijke verjaardagen, maar ook voor heel wat andere evenementen. De prachtige illustraties en de zorgvuldige vormgeving van dit springkasteel in groen, wit, zwart, oranje en blauw zijn een inspirerende omgeving voor kinderen. Ze kunnen zich hier amuseren zonder beperkingen.

Dit type multiplaykasteel biedt veel meer mogelijkheden dan de traditionele standaard springkastelen, met tal van hindernissen, een ladder, een tunnel en een glijbaan.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor al onze opblaasattracties is van zeer hoge kwaliteit.

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
139€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte