Interactief kasteel (met lichtbuzzers)

179€/d

  • Uniek model

Beschrijving van het springkasteel

Enkel de grootte is standaard bij dit springkasteel in de groene en zwarte kleuren van onze mascotte Buzz. Hier beleven kinderen hun droomreis naar de ruimte en duikelen ze de toekomst in.

Dit interactieve kasteel oogt bijzonder fraai en kan tot 10 ‘ruimtereizigers’ ontvangen – ideaal dus om uw gasten te verbluffen tijdens een verjaardagsfeestje! Ook voor sportieve of schoolse evenementen, huwelijksfeesten enz. vormt dit kasteel een meer dan leuke attractie.

Hoe werkt het Interactive PlaySystem, het interactieve spelsysteem dat in de opblaasstructuur vervat zit?

De basis van het concept is een unieke combinatie van licht- en geluidssignalen en buzzers. De interactieve doelen zijn draadloos verbonden met het scorebord en zorgen ervoor dat verschillende teams begeesterende wedstrijden kunnen betwisten. Bekijk de video’s hieronder om meer te weten te komen.

Zie het springkasteel in actie

Prijs

Prijs Vanaf de 2e dag
179€/d -50%

Gratis levering* en installatie

50% korting vanaf de 2e dag huur

Onze kastelen zijn gecertificeerd door Vinçotte

* De levering is gratis in de volgende steden: Tienen, Leuven, Kessel-Lo (Leuven), Wijgmaal (Brabant), Oud-Heverlee, Haasrode, Gelrode, Aarschot, Lubbeek, Linden, Sint-Pieters-Rode, Holsbeek, Scherpenheuvel, Webbekom, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Bunsbeek, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Donk, Sint-Truiden, Nieuwerkerken (Limb.), Gingelom. Voor de andere steden vraag een offerte